ŠOLSKE SKUPINE

Super pustolovski dan

Razveselite šolajoče otroke s poučno in varno avanturo ter prebudite v njih ljubezen do narave. Pripeljite jih v Pustolovski park Postojna kjer bomo mi namesto vas organizirali športni dan ali zaključni izlet. Vaše učence bomo varno popeljali med krošnje dreves, kjer bodo ob različnih zanimivih preprekah spoznali, da je pridobivanje pedagoških vsebin in razvijanje gibalnih sposobnosti lahko tudi zelo ZABAVNO. V Pustolovskem parku Postojna izvajamo odlične programe za:
  • predšolske otroke,
  • otroke prve, druge in tretje triade in
  • srednješolske skupine
V našem parku bodo za vaše učence poskrbeli izkušeni inštruktorji, da bodo vse aktivnosti potekale povsem varno in da boste pedagogi ter starši za varnost otrok lahko POVSEM BREZ SKRBI! Na področju organizacije in izvedbe športnih in naravoslovnih programov imamo več kot 15 let izkušenj. Kot prvi v Sloveniji smo vključili v programe tudi pedagoške vsebine in ponudili otrokom učenje skozi igro. V Pustolovskem parku Postojna organiziramo voden program za organizirane šolske skupine. Za izvedbo programa zagotavljamo profesionalne inštruktorje-vodnike, ki bodo nadzorovali aktivnosti v parku, tako da vam spremstva odraslih oseb ni potrebno zagotoviti. Organizirajte super pustolovski dan v Pustolovskem parku Postojna! Dodatne informacije: 040 567 046 (Jaka Fajfar), [email protected]. Kot organizator si pridržujemo pravico, da ob grobem nespoštovanju varnostnih pravil in pravil vedenja v Pustolovskem parku program prekinemo, zaradi ustreznega zagotavljanja varnosti otrok.

CENIK ZA ŠOLSKE SKUPINE

Predšolski otroci in 1-3 razred OŠ

Pustolovski park Postojna Program traja 2 uri Maksimalno število otrok: 25 za predšolske otroke in 50 za OŠ

13€

4-9 razred OŠ in srednješolci

Pustolovski park Postojna

Program traja 2,5 ure

Maksimalno število otrok: 120

18€

Vsi programi v sklopu organiziranih šolskih skupin so vodeni! V omenjenih programih zagotavljamo profesionalne inštruktorje-vodnike, ki bodo nadzorovali aktivnosti v parku, tako da vam spremstva odraslih oseb ni potrebno zagotoviti. Kot organizator si pridržujemo pravico, da ob grobem nespoštovanju varnostnih pravil in pravil vedenja v Pustolovskem parku program prekinemo, zaradi ustreznega zagotavljanja varnosti otrok.