Družinska pustolovščina

Družinska pustolovščina

Tako kot očaki v živalskem svetu pokažejo mlajšim kako se je treba boriti in preživeti, je v sodobnem času to priporočljivo narediti s svojimi najmlajšimi družinskimi člani. Seveda, še preden se odselijo in dobijo službe. Pustolovski park Postojna nudi imenitno lokacijo za preizkušanje spretnosti in iznajdljivosti vaših otrok. Zazibajte se kot opica na vrvi, splezajte na hlodove kot medved in zarjovite kot lev! To bo v najboljši družinski izlet.

Pustolovski park Postojna vabi na družinsko zabavo!

Pustolovski park je veliko področje, namenjeno aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju s svojimi otroci in tudi drugimi. Prostor je v naravi, kar še dodatno vzpodbudi instinkt preživetja, hkrati pa blagodejno deluje na telo. Park je namenjen predvsem družinskim obiskom, saj s svojimi rekviziti in zabavnimi preprekami omogoča zabavo celotni družini.

Otroci od 4. leta dalje se bodo v pomoči izkušenih inštruktorjev samostojno gibali po poligonu. Preizkusili se bodo v spuščanju, drsenju, plezanju, hoji, skokih, spoznali svoje vrstnike ter izkusli gozd in naravo na povsem nov način. Spretnosti, ki jih boste zraven pridobili še vi, pa vam bodo pripomogle k lažjemu premagovanju dnevnih obveznosti, ki vam jih kot staršem redno nalagajo vaši nadebudneži oziroma jih opazovali in spodbujali pri njihovi aktivnosti.

Vi s seboj prinesite dobro voljo! Dan smeha, zabave, pustolovščin in zmag v družinskem krogu pa vam priskrbimo mi – zagotovljeno!