Si želiš nepozabno doživetje v objemu narave?

Dan poln pustolovščin, smeha in zabave v družbi prijateljev, družine ali sodelavcev?

PUSTOLOVSKI PARK POSTOJNA vam ponuja vse to: edinstven, prvinski in vznemirljiv sprehod med gozdnimi krošnjami kjer boste preizkušali svojo iznajdljivost, pustolovski duh in doživeli prav poseben dan. Vse mlade in mlade po srcu čaka gozdna avantura, ki jo sestavljajo mostovi, lestve, mreže, vrvi, žice … preko katerih se boste povzpeli ali pa kar zapeljali z ene dogodivščine na drugo. Z malce vzpodbude boste prav vsi ne glede na starost in telesno pripravljenost lahko premagali 78. različnih zabavnih preprek, ki se na velikem področju, namenjenemu aktivnemu preživljanju prostega časa, srečevanju, igranju in druženju nahajajo v neposredni bližini Postojnske jame..

Naj se zabava prične!

Kaj je pustolovski park?

Pustolovski park Postojna je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovski park Postojna sestavlja 5 različnih avanturističnih poti s 78 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.

Pustolovski ali adrenalinski park?

»Ta adrenalinski park je pa res super!«. »Pa ni adrenalinski park. To je pustolovski park!« je dialog, ki ga med našimi obiskovalci slišimo pogosto. Res je, naš se uradno imenuje pustolovski park, toda ali gre pri ločevanju obeh zgolj za različno poimenovanje ali med njima zares obstajajo razlike?

PREBERITE VEČ

Zakaj preživeti dan v Pustolovskem parku?

Pustolovski park Postojna je več kot samo zabava, je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

Varnost

Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15567-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo naši posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl.

Lokacija

Pustolovski park Postojna se nahaja v neposredni bližini Postojnske jame takoj ob hotelu Jama. KJE SMO?

KJE SE NAHAJAMO?